Going drag racing question of TPMS

Discussion in 'Challenger Wheels, Tires and Brakes Forum' started by marty, Oct 8, 2020.

  1. marty

    marty New Member

    Posts:
    4
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Apr 3, 2020
    Location:
    palm coast, fl
    So I ordered new rims 20X10.5, and Nitto's 305x35x20 555rII for he scat pak for use at the drag strip only. I live in FL and gainesville is about 1.5 hrs away. I want to swap the tires at home, go drag race, come back home and swap tires again. The question is how can I sync or replicate the tpm sensors so I wont get a warning lite or not worry about it??
     
  2. 70-426_10-SRT

    70-426_10-SRT B&E body lover

    Age:
    60
    Posts:
    1,369
    Likes Received:
    471
    Joined:
    Jun 25, 2018
    Location:
    PDX
    The TPMS's worked fine for me, just just swapped back to street tires when I was done.
    I marked my tires to watch for slipping on the rim.

    15lbs.jpg

    white-mark.jpg
     
  3. 70-426_10-SRT

    70-426_10-SRT B&E body lover

    Age:
    60
    Posts:
    1,369
    Likes Received:
    471
    Joined:
    Jun 25, 2018
    Location:
    PDX
    We DO require PICS and or Video :)
     
    B5blueRT likes this.
  4. marty

    marty New Member

    Posts:
    4
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Apr 3, 2020
    Location:
    palm coast, fl
    the new tires are staying on the new rims. I am not swapping tires. The question is if I have sensors installed on the new rims will the computer recognize them or throw a code at me.
     
  5. 70-426_10-SRT

    70-426_10-SRT B&E body lover

    Age:
    60
    Posts:
    1,369
    Likes Received:
    471
    Joined:
    Jun 25, 2018
    Location:
    PDX
    I have TWO Full Sets of Original ALCOA rims and leave the Nitto Extreme DRAG tires mounted.
    My track is just over an hr from home and they resync just fine.

    The only problem I have had was with a set of NEW NON-Mopar TPMS on my NEW Nitto G2's.
    Being mine is 2010 and the batteries only last ~5-10 years, I have now that randomly throws a code, then goes away.
    The ones on the Extreme DRAG's are still working fine.